Desprăfuire covoare

Covorul trebuie să fie complet desprăfuit înainte de a trece la faza de spălare. Este un „TREBUIE”, deci este obligatoriu. Ca profesioniști, nu facem rabat la această fază de curățare inițială.

Acesta este motivul pentru care mașina de desprăfuire a covoarelor este una dintre elementele esențiale ale instalațiilor de spălare a covoarelor, care ar trebui să existe în dotarea oricărei spălătorii de covoare.

Desprăfuirea corectă înseamnă mai mult de jumătate din procesul de curățare.

Cu o asemenea mașină se realizează o desprăfuire în profunzime a covorului și mult mai eficientă decât desprăfuirea făcută manual.

Praful și nisipul din covor va fi înlăturat. Desprăfuirea este esențială deoarece covorul nu se mai îmbâcsește prin spălare. Nu încape discuție că un covor care nu a fost desprăfuit și aspirat înainte de spălare, rămâne la final de proces cu un miros de noroi.

Mașina de desprăfuit covoare, extrage în medie dintr-un covor de 6 m2 aproximativ 50 gr până la 100 gr de pulbere. Prin urmare, covorul trecut prin mașina de desprăfuit covoare se spală într-un timp mai scurt și se obține un rezultat mai bun. Acest lucru permite companiei noastre să economisească bani din electricitate, apă și detergent, obținând costuri mai mici pentru clienții noștrii.

Procesul de desprăfuire are 3 faze:

Iată mai jos un film care va arăta cum se lucrează profesionist pe o astfel de mașină: