Întrebări frecvente

Bineînțeles că DA.
Serviciul de ridicare și livrare este destinat persoanelor care nu au posibilitate de transport sau le este dificil să ridice covorul din casă.
Încercăm să ajutăm clienții noștri. Vom acorda toată disponibilitatea noastră, mai ales în cazurile strict necesare.
Intenția noastră este să deservim întreg județul Neamț și Vrancea, prin acțiuni directe sau prin sau parteneri B&B CARPETO (puncte de colectare).
Da. Serviciul de ridicare și livrare covoare nu se limitează la un anumit etaj.
Rugămintea este ca în cazul covoarelor foarte grele să anunțați la programare acest lucru pentru ca la ridicare să fie trimiși 2 agenți. Mai există posibilitatea să ne acordați o mână de ajutor ca să punem covorul în mașină.
Desprăfuirea este procesul complet automatizat prin care se realizează scuturarea în profunzime a covorului. Astfel, praful și nisipul vor fi înlăturate, iar covorul nu se va mai îmbâcsi prin spălare, eliminând mirosul de noroi care ar putea râmâne în acesta la finalul spălării.
Petelelor de pe covoare le vom acorda o atenție deosebită. Sunt pete care vor fi tratate înainte de procesul de spălare și pete care vor fi tratate după procesul de uscare. Tocmai din acest motiv, la ultima fază a procesului de răsfăț, există o mașină de finisat la care operatorul analizează calitatea întregului proces.
În mare, suntem pregătiți pentru toate tipurile de pete.
E bine totuși de știut că o condiție esențială în scoaterea petelor este vechimea lor. Petele cu o vechime foarte mare au o șansă mai scăzută de extracție.
Sigur. În procesul de prespălare avem posibilitatea să preînmuiem covorul în substanțe care neutralizează mirosurile provenite de la diverse animale de casă.