ANGAJAMENTUL B&B CARPETO

 1. Curățarea covorului se realizează prin respectarea strictă a următorilor pași: desprăfuire, spălare, centrifugare și uscare.
 2. Desprăfuirea se realizează cu ajutorul unui utilaj automat specializat, prin procesele de periere, vibrare și vidare. Extragerea prafului se execută prin aspirare și colectare.
 3. Spălarea covoarelor se face cu apă rece și detergent/șampon special destinat curățării covoarelor.
 4. Procesul de spălare se realizează cu ajutorul unui tren de spălare, dotat cu perii rotative care lucrează simultan.
 5. Uscarea se face în încăperi special amenajate cu mediu controlat, prin dezumidificare, la temperaturi de maxim 30° C.
 6. Spălătoria B&B CARPETO folosește soluții speciale pentru îndepărtarea petelor. În cazul petelor dificile procesul de curățare/detașare se repetă. Garantăm scoaterea petelor doar în măsura în care textura covorului nu este afectată de repetarea procesului.
 7. Termenul prestației este de 24 ore. În cazul lipsei energiei electrice, lipsei presiunii apei, avariei utilajelor, uscare parțială a covorului ori a unei părți din comandă, sau în situația de nevalidare la controlul de calitate (calitatea spălării, pete persistente), termenul de livrare poate varia.

CU ACCEPTUL CLIENTULUI

 1. Spălarea covoarelor care nu au atașate etichete cu recomandările de întreținere din partea producătorului se execute numai pe răspunderea clientului.
 2. Spălătoria B&B CARPETO este absolvită de răspundere în cazul în care covoarele se deteriorează din cauza unor vicii ascunse provenite din insuficienta rezistență a urzelii, festonului (cusătura de surfilare), culoare destabilizată, franjuri deterioraţi/fragili, crăpături sau tăieturi apărute pe spatele covorului, desprinderea părţilor cauciucate, desprinderea lipiturilor de bordură, ţesături afectate de molii, mucegai sau alţi factori externi, accentuate în urma proceselor de spălare/uscare.
 3. Produsele ce au mențiune de interdicție de spălare cu apă, pe etichetă (covoarele din piele, blană naturală, mătase sau cele care au porţiuni din aceste material), vor fi spălate și uscate doar în baza consimțământului clientului.
 4. Clientul are obligația de a transmite următoarele detalii necesare asupra stării fizice a covoarelor ce urmează a fi spălate și curățate: stadiul de degradare, deficiențe de orice tip, existența petelor, precum și originea acestora sau orice alte informații necesare procesării corecte a covoarelor predate spre spălare.
 5. În caz de situaţii de forță majoră, spălătoria B&B CARPETO este exonerată pentru pierderea, deteriorarea, distrugerea sau furtul unei comenzi.
  1. cauze umane: războaie, revolte civile, revoluţii, stare de asediu etc.
  2. cauze naturale: inundaţii, tornade, incendii naturale, cutremure etc.